Leerwerkplekken

Als erkend leerbedrijf biedt Skantrae zogeheten leer-werkplekken aan voor VMBO leerlingen. Denk bijvoorbeeld aan de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) opleidingen richting Logistiek. Tijdens een leer-werkplek ervaar je hoe het er aan toe gaat op de werkvloer en kun je jouw kennis direct toepassen. Samen zorgen we voor een leerzame en leuke tijd.

Zoek je een leer-werkplek en lijkt Skantrae je een interessante organisatie? Laat dan van je horen. Wij maken graag kennis met gemotiveerde, enthousiaste studenten. Laat je gegevens achter in het formulier, dan nemen wij spoedig contact met je op.

Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan jouw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor jou is, waaronder het leveren van gerichte advertenties aan jou. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kun je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.

Skantrae

  • Postadres:
  • Postbus 48
  • 6900 AA Zevenaar
Skantrae deuren contactSkantrae deuren contact