Skantrae schuifdeur

Wilt u uw interieur een boost geven en extra ruimte in huis creëren? Denk dan eens aan schuifdeuren. Met schuifdeuren kunt u bepaalde ruimtes naar wens van elkaar afsluiten of er juist een geheel van maken, zonder dat u hier ruimte voor hoeft in te leveren. Bij een normale deur moet u namelijk rekening houden met de uitzwaai, maar bij schuifdeuren heeft u hier niets mee van doen. Een schuifdeur heeft naast een sfeervolle uitstraling dus ook een belangrijk praktisch voordeel.

Schuifdeursysteem

U kunt ervoor kiezen om schuifdeuren langs de wand te laten schuiven of tussen twee wanden te laten ‘verdwijnen’. Zo komt een karakteristieke kamer-ensuite u vast ook bekend voor. Voor uw schuifdeur kunt u kiezen uit diverse systemen voor schuifdeuren. Op deze pagina vindt u ons assortiment schuifdeursystemen, deze kunt op vrijwel alle Skantrae binnendeuren toepassen.

Een schuifdeur past in elk interieur

Schuifdeuren komen we in allerlei interieurs en uitvoeringen tegen. Zo zien we schuifdeuren in klassieke of landelijke stijl en varianten met dichte deuren en juist met glas. Alles is mogelijk. Maak het plaatje compleet door er bijpassend deurbeslag, zoals een deurduwer of een schuifdeurkom, aan toe te voegen.

Download ook onze montagehandleiding voor schuifsystemen.

Foto-tabel Lijst

producten per pagina

Foto-tabel Lijst

producten per pagina

Bekijk onze brochures

Meer weten? Vraag onze brochures en prijslijsten aan of bekijk ze online!

Laat zien

Meer informatie nodig?

Bekijk handleidingen, instructievideo's en veelgestelde vragen.

Ga naar Service & Advies