Voordeuren

Voordeuren

Skantrae heeft een ruim assortiment prachtige voordeuren. Voor de voordeur is het belangrijk dat dit een sterke en veilige deur is. Daarnaast is het visuele aspect ook belangrijk, je wil natuurlijk dat de voordeur aansluit op de rest van de woning. Daarom heeft Skantrae diverse collecties voordeuren. De nieuwe generatie voordeuren is Skantrae NEXT. Deze deuren bieden een hoge isolatiewaarde, zijn vormstabiel en hebben minder onderhoud nodig. Toch liever een traditionele voordeur van hout? Kijk dan naar onze Optimax deuren.

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

producten per pagina
Filteren Filters
Sorteer
Van hoog naar laag sorteren
  SSO 2551 ISO blank glas
  SSO 2551 ISO blank glas
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 1.059,00
  SSO 2553 ISO blank glas
  SSO 2553 ISO blank glas
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 841,00
  SSO 2554 ISO blank glas
  SSO 2554 ISO blank glas
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 1.191,00
  SSO 2555 ISO blank glas
  SSO 2555 ISO blank glas
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 1.227,00
  SSO 2557 ISO blank glas
  SSO 2557 ISO blank glas
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 1.227,00
  SSO 2558 ISO blank glas
  SSO 2558 ISO blank glas
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 1.227,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

producten per pagina
Filteren Filters
Sorteer
Van hoog naar laag sorteren

De voordeur is het visitekaartje van de woning. Bij Skantrae vind je een ruim assortiment aan houten voordeuren. Daarbij is Skantrae NEXT de nieuwste generatie voordeuren en buitendeuren. Deze deuren bieden een hoge isolatiewaarde, zijn vormstabiel en hebben minder onderhoud nodig. Toch liever een traditionele voordeur kopen? Kijk dan ook bij onze Optimax stijlen.

Voordeur kopen bij Skantrae 

Een mooie hardhouten voordeur draagt bij aan de uitstraling van de woning. Een voordeur is immers het eerste wat bezoekers en voorbijgangers zien. Wij bieden voordeuren in verschillende stijlen, soorten hout en kleuren, zodat je de perfecte deur kunt kopen die past bij de woning en persoonlijke smaak.

Houten voordeuren

De keuze voor verantwoord hout en oog voor de leefomstandigheden van lokale bevolkingsgroepen is een vanzelfsprekend onderdeel van ons beleid. Nagenoeg ons volledige assortiment voordeuren is al gemaakt van FSC® gecertificeerde (hard)houtsoorten. Wij gebruiken alleen houtsoorten die voldoen aan de laatste Europese wet- en regelgeving waarmee de import van illegaal gekapt hout wordt voorkomen.

Hoge kwaliteit voordeuren

Onze voordeuren zijn van hoge kwaliteit. KOMO is een voor de bouwwereld belangrijk en onafhankelijk kwaliteitskeurmerk dat een constante kwaliteit garandeert. Ook worden de deuren aan diverse zware duurtesten onderworpen. Onze voordeuren voldoen ruimschoots aan de wettelijke eisen van onder meer het Bouwbesluit. Wij maken onze voordeuren van massief hout. Daarbij gebruiken we bovendien alleen KOMO gecertificeerde materialen zoals lijmen, sealers en zwelband tussen de dorpels. De houten voordeur blijft hierdoor gegarandeerd minimaal 7 jaar in perfecte conditie. Zelfs in het afwisselende, vochtige Hollandse klimaat!

Sterke en veilige voordeur

Een voordeur moet niet alleen mooi zijn, het moet ook functioneel en veilig zijn. Bij Skantrae vindt je een uitgebreide selectie van houten voordeuren die aan al deze eisen voldoen. Het glas in onze voordeuren bestaat uit veiligheidsglas dat voldoet aan de NEN 3569 norm. Dit glas is vijf keer sterker dan normaal glas, wat de kans op breuk aanzienlijk verkleint. Verder heeft Skantrae gecertificeerde meerpuntssluitingen en sloten met kerntrekbeveiliging die, indien gewenst, bij bestelling al in de voordeur gemonteerd kunnen worden. 

NEXT geïsoleerde voordeuren

Geïsoleerde voordeuren zijn een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een duurzame oplossing voor hun huis. Deze deuren zijn ontworpen om warmteverlies te verminderen en de energierekening te verlagen door een betere isolatie te bieden dan standaard deuren. Klinkt dit je als muziek in de oren? Dan is een NEXT isolerende voordeur van Skantrae wat je zoekt. De NEXT deuren van Skantrae worden vervaardigd uit één plaatconstructie met een hoge isolerende werking. Ook zorgt de stevige plaatconstructie voor minder krimp- en zwelgedrag van de voordeur. 

Voordeur kopen met all-in-service

Als je bij het kopen van een voordeur gebruik maakt van de Skantrae All-In service wordt deze kant-en-klaar geleverd. De monteur bezorgt de deur, hangt deze af en monteert het hang- en sluitwerk pakket. Bovendien nemen we de oude deur voor je mee. Dat noemen we het gemak van Skantrae. Wil je de houten voordeur eerst in het echt bekijken? Kom dan eens langs bij een Skantrae dealer in de buurt.