Skantrae voordeuren

Een nieuwe voordeur uitzoeken is niet zomaar even gedaan. De keuze is groot. Denk aan de uiteenlopende deurmodellen, maar ook aan de mogelijkheden van accessoires zoals deurbeslag en weldorpels. En heeft u er bijvoorbeeld al over nagedacht of u een voordeur met of zonder glas wilt? De verschillende glassoorten zijn de moeite waard om te bekijken.

De voordeur: het visitekaartje

De voordeur is het visitekaartje van uw huis. Het versterkt de uitstraling van uw woning en geeft het een absolute boost. Hieronder ziet u onze diverse deurenseries: voor iedere stijl een passende deur. Maak uw voordeur af met een weldorpel. Dit geeft voordeuren een luxe uitstraling en voorkomt dat hemelwater doorslaat en onder uw deur door loopt.

Kwaliteit Skantrae voordeuren

KOMO is een voor de bouwwereId belangrijk en onafhankelijk kwaliteitskeurmerk dat een constante kwaliteit garandeert. Ook worden de voordeuren aan diverse zware duurtesten onderworpen. Onze deuren voldoen ruimschoots aan de wettelijke eisen van onder meer het Bouwbesluit.

Wij maken onze voordeuren van massief hout. Daarbij gebruiken we bovendien alleen KOMO gecertificeerde materialen zoals lijmen, sealers en zwelband tussen de dorpels. Daarnaast zijn alle voordeuren voorbehandeld met een grijze primer (RAL 700J of RAL 7004). Hierdoor blijven onze voordeuren gegarandeerd minimaal 7 jaar in perfecte conditie, functioneren soepel en sluiten goed. Zelfs in het afwisselende, vochtige Hollandse klimaat!

Skantrae All-In Service voor voordeuren

Bent u geen klusser en laat u het aflakken, monteren en afhangen liever over aan professionals? Kies dan voor gemak en maak gebruik van de Skantrae All-In Service voor voordeuren. Hoe dat precies werkt? Lees alles over de Skantrae All-In Service.

Entrance 300

Luxe voordeuren

Bekijk deze serie

Entrance 700

Voordeuren met een rijke uitstraling

Bekijk deze serie

Nova

Duurzame voordeuren

Bekijk deze serie

Nova panel

Duurzame voordeuren

Bekijk deze serie

Village

Voordeuren voor stad en dorp

Bekijk deze serie

Balkon- en achterdeuren

Ook voor een schuur of berging

Bekijk deze serie

Bekijk onze brochures

Meer weten? Vraag onze brochures en prijslijsten aan of bekijk en download ze online!

Laat zien

Service, hulp en advies

Skantrae neemt uw deurenklus graag uit handen met diverse services. Of bekijk onze instructievideo's en handleidingen.

Meer informatie