Opdek binnendeuren

Een opdekdeur is een binnendeur die aan de randen over het kozijn valt. Opdekdeuren zijn gemakkelijk te plaatsen en laten weinig tocht door. Skantrae heeft opdekdeuren in alle soorten en maten, waaronder witte paneeldeuren en zwarte opdekdeuren met rookglas. Maak gebruik van onze aflakservice om jouw deur helemaal af te maken.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 181-184 van 184

producten per pagina
Filteren Filters
Sorteer
Van hoog naar laag sorteren
  SSL 4408 rookglas
  SSL 4408 rookglas
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 719,00
  SSL 4409 blank glas
  SSL 4409 blank glas
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 619,00
  SSL 4409 nevel glas
  SSL 4409 nevel glas
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 699,00
  SSL 4409 rookglas
  SSL 4409 rookglas
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 719,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 181-184 van 184

producten per pagina
Filteren Filters
Sorteer
Van hoog naar laag sorteren

Maten opdekdeuren

Het is belangrijk dat je de juiste maten hebt voor de opdekdeur. Lees hoe het opmeten van een opdekdeur werkt. Ons assortiment opdekdeuren biedt je keuze uit breedtes van 63 tot 93 cm en hoogtes van 201,5 tot 231,5 cm. Passen deze standaardmaten niet in jouw woning? Op een groot aantal deuren is ook maatwerk mogelijk. Zo zorgen we ervoor dat je nieuwe deur perfect aansluit.

Opdekdeur links- of rechtsdraaiend

Om te bepalen of jouw opdekdeur links- of rechtsdraaiend is, kun je een simpele check uitvoeren door voor de deur te gaan staan aan de kant waar deze naar je toe opent. Kijk vervolgens aan welke kant van de deur de scharnieren zich bevinden. Als de scharnieren aan de linkerkant zitten, dan is de deur linksdraaiend. Zitten ze echter aan de rechterkant, dan heb je te maken met een rechtsdraaiende deur. 

Opdekdeur vervangen door een stompe deur

Een stompe deur kan niet in het kozijn van een opdekdeur geplaatst worden. Als je de opdekdeur wilt vervangen voor een stompe deur, zul je het kozijn moeten vervangen. Dit kan bijvoorbeeld met een deur-kozijn-set. Je kunt opdek- en stompe deuren niet met elkaar uitwisselen, omdat de twee typen deuren op verschillende manieren in het kozijn passen en bevestigd worden:

 1. Opdekdeuren hebben een specifiek ontwerp waarbij de deur op het kozijn valt, met een opstaande rand die over het kozijn heen valt. Ze worden bevestigd met speciale scharnieren, ook wel paumelles genoemd, die alleen geschikt zijn voor dit type deur.
 2. Stompe deuren vallen volledig in het kozijn en vereisen een vlakke afwerking aan alle zijden van het kozijn om correct te functioneren. Stompe deuren gebruiken traditionele scharnieren die in het kozijn en in de deur zelf worden bevestigd.

Opdekdeuren in verschillende stijlen

Skantrae heeft opdekdeuren in diverse stijlen, zodat we jou van een deur kunnen voorzien die perfect aansluit bij jouw persoonlijke smaak. Of je nu houdt van de eenvoud van klassieke paneeldeuren of de helderheid van deuren met glas, je vindt bij ons wat je zoekt.

Onze standaard deuren komen in een klassiek wit, terwijl je bij onze Slimseries One modellen kunt kiezen tussen wit en zwart, voor een meer moderne look. Als je de voorkeur geeft aan een strak en industrieel design, zijn onze Slimseries Alu en Ultra modellen alleen beschikbaar in zwart. Wil je een andere kleur? Dan kun je kiezen voor onze Aflakservice.

Witte of zwarte binnendeuren

Kleur is bepalend voor hoe je ruimte aanvoelt. Kies je voor een zwarte opdekdeur, dan maak je een krachtig statement dat geweldig staat in moderne of industriële interieurs. Aan de andere kant brengt een witte opdekdeur een lichte en rustige sfeer, perfect voor wie houdt van een Scandinavisch of minimalistisch design. 

Opdek binnendeuren met glas

Binnendeuren met glas zijn een uitstekende manier om je woning optisch te vergroten en ruimtes met elkaar te verbinden. Dit is vooral zo met blank glas. Voor wie iets unieks zoekt, is een binnendeur met rookglas een interessante optie. Dit donker getinte glas laat licht door en biedt een subtiele inkijk, perfect voor moderne of industriële interieurs. Wil je meer privacy? Nevelglas laat wel licht door, maar zorgt ervoor dat je de andere ruimte niet kan zien. Het past mooi in badkamers of thuiswerkplekken, waar licht welkom is maar direct zicht niet. 

Bestel jouw binnendeur inclusief bewerkingen

Kom langs bij een verkooppunt dicht bij jou of bezoek onze showroom in Zevenaar om onze binnendeuren te bekijken. We werken samen met dealers door heel Nederland om je de beste service te bieden. En wil jij een binnendeur die direct geplaatst kan worden, zonder dat je zelf nog allerlei bewerkingen moet uitvoeren? Schakel ons in voor diverse services, waaronder glas- en slotmontage, paumelleboringen, frezen, armschaven, inkorten en scharnierkrozingen. Zo zorgen we voor een perfect afgewerkte deur in jouw huis.