Wij introduceren vol trots onze Matching Series, afgelakte luxe binnendeuren die perfect bij elkaar passen. Met deze 4 nieuwe deurenseries en hardwarefamilies die naadloos op elkaar zijn afgestemd maak jij de match die perfect bij jou past!

SSL 4100 blank glas

Stompe deuren
Indicatie levertijd Configureer je deur en we geven je een indicatie van de levertijd
Adviesprijs Inclusief BTW
Vanaf 601,00
Beschrijving

De SSL 4100 is een binnendeur uit de serie SlimSeries Ultra met extra smalle stijlen. Deze houten binnendeur is een waar designobject in jouw huis. Het deurmodel SSL 4100 is zwart gegrond en voorzien van blank glas. Dit deurmodel kun je gebruiken als draaideur (taats), maar kan ook als schuifdeur worden gemonteerd door middel van een schuifdeursysteem. Om de strakke lijnen nog beter tot hun recht te laten komen kies je voor verdekte scharnieren.

Bijpassende beslagpakketten

Door de smalle stijlen is een SlimSeries hang- en sluitwerkpakket (HSP) onmisbaar bij je SlimSeries Ultra deur. Een HSP bevat de volgende onderdelen:

  • SlimSeries greep
  • SlimSeries schuifsysteem of taatsscharnier
  • bewerkingen - alle vereiste bewerkingen aan de deur

Een HSP bestel je altijd in combinatie met een SlimSeries deur, zodat alle bewerkingen op de deur kunnen worden gemaakt. Een SlimSeries deur zonder HSP bevat geen enkele bewerking.

Hulp nodig bij het kiezen van het juiste pakket? Bekijk dit eenvoudige stappenplan om te ontdekken welk SlimSeries HSP bij jouw situatie past.

Kenmerken
Meer informatie
Uitvoering SSL 4100 blank glas
Uitvoering Stomp
Serie SLIMSERIES ULTRA
Afwerking Voorbehandeld
Constructie Houten stijlen en dorpels
KOMO Ja
Minimale breedte maatwerk in mm 53000
Maximale breedte maatwerk in mm 110000
Garantie 10 jaar
Kleur Grafietzwart