SlimSeries

DE MINIMALISTISCHE STIJL VOOR BINNEN ÉN BUITEN

De industriële trend is ontstaan door een tekort aan woningbouw, maar een overschot aan gebouwen zoals fabrieken en scholen. Deze gebouwen werden ingericht als woonruimte waar de originele elementen zoals de hoge stalen ramen, de bakstenen muren, de staalconstructies en zelfs de plafonds met ventilatiebuizen behouden bleven.

Met de opkomst van de industriële trend zien we ook de opmars van de prachtige zwarte stalen deuren. Skantrae heeft de ontwikkelingen op de voet gevolgd en is aan de slag gegaan met een deur die past bij de industriële trend. Een strakke houten binnendeur met smalle zwarte stijlen en roedes voor een zeer breed publiek. Het resultaat?  SlimSeries One!

Skantrae blijft innoveren. Inmiddels kent het assortiment SlimSeries vele uitbreidingen met SlimSeries Ultra en nieuw in het assortiment: SlimSeries Outdoor.

Met SlimSeries Outdoor voert Skantrae de succesvolle, minimalistische stijl van SlimSeries One en Slim Series Ultra binnendeuren door naar buiten. De zwarte smalle stijlen, de roedes, alles is op elkaar afgestemd en vormt één prachtig geheel. De stijl van SlimSeries is nu niet alleen toe te passen voor je binnendeuren, maar ook voor je achterdeur.

Binnen en buiten, nu overal SlimSeries!

SlimSeries One

SlimSeries One is een complete serie binnendeuren met smalle stijlen van slechts 60 mm. Naast de kenmerkende zwarte glasdeuren in diverse uitvoeringen kent de serie ook gesloten paneeldeuren in zwart en wit. De deuren vormen samen een prettig contrast en passen in perfecte harmonie in elke ruimte. De deuren zijn toepasbaar als draai- en schuifdeur en worden altijd geleverd inclusief speciaal ontwikkeld hang- en sluitwerkpakket. Dit is noodzakelijk, standaard sloten en deurkrukken passen namelijk niet op de smalle stijlen.

 1. SSL 4409 nevel glas
  SSL 4409 nevel glas
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 788,00
 2. SSL 4429 blank glas
  SSL 4429 blank glas
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 708,00
 3. SSL 4409 blank glas
  SSL 4409 blank glas
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 708,00

SlimSeries Ultra

Nog meer minmalisme en exclusiviteit laat Skantrae zien met SlimSeries Ultra. Door toepassingen van schuif- en taatssystemen is het gelukt om de stijlbreedte nog verder te versmallen tot slechts 30mm.

 1. SSL 4209 rookglas
  SSL 4209 rookglas
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 844,00
 2. SSL 4208 rookglas
  SSL 4208 rookglas
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 844,00
 3. SSL 4207 rookglas
  SSL 4207 rookglas
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 844,00

SlimSeries Outdoor

Met de introductie van SlimSeries Outdoor heeft Skantrae de succesvolle, minimalistische stijl van SlimSeries binnendeuren nu ook naar buiten toe doorgevoerd. De zwarte smalle stijlen, de roedes, alles is op elkaar afgestemd en vormt één prachtig geheel. De stijl van SlimSeries is nu niet alleen toe te passen voor je binnendeuren, maar ook voor je achterdeur. En we hebben zelfs een eiken voordeur ontwikkeld die naadloos aansluit bij de prachtige minimalistische industriële stijl van SlimSeries. Binnen en buiten, nu overal SlimSeries!

 1. SSO 2557 ISO blank glas
  SSO 2557 ISO blank glas
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 1.178,00
 2. SSO 2558 ISO blank glas
  SSO 2558 ISO blank glas
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 1.178,00
 3. SSO 2555 ISO blank glas
  SSO 2555 ISO blank glas
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 1.178,00

SlimSeries hang- en sluitwerkpakketten

De smalle stijlen van SlimSeries zijn mogelijk doordat Skantrae, speciaal voor deze series, uniek beslag heeft ontwikkeld. Voor de binnendeuren extra smalle sloten, rozetten met een minimale diameter en prachtige krukken en grepen.

Voor SlimSeries Outdoor is in samenwerking met KFV een smalle meerpuntsluiting met een zwarte voorplaat ontwikkeld. Met de smalle meerpuntsluiting hebben we ook voor deze deuren de minimalistische stijl weten te behouden. Het veiligheidsbeslag heeft een extra smal schild en is uitgevoerd in RVS of zwart en uiteraard voorzien van kerntrekbeveiliging SKG *** gekeurd. De zwarte en RVS hang- en sluitwerkpakketten zijn qua design volledig in balans met het ontwerp van de deur. SlimSeries deuren worden altijd verkocht in combinatie met een hang- en sluitwerkpakket. Waarbij ook de boringen en frezingen alvast voor je worden uitgevoerd. Skantrae, aan alles gedacht!