Hotel chique interieur 

 

De naam zegt het al, een hotel chique interieur is chic. Het is een stijl die nog vrij nieuw is en geïnspireerd wordt door de luxe die je ervaart in een mooi hotel. Deze stijl is een mix van oud en nieuw, klassiek en modern, strak en rond. Het is een stijl waarbij kleuren en prints elkaar afwisselen en verschillende materialen terug te vinden zijn. De luxe sfeer van hotel chique, die ondanks alle kleuren en materialen juist rust uitstraalt, halen we graag in huis. 

Doe inspiratie op voor een hotel chique interieur in jouw woning! 

Hotel chique interieur kenmerken

Een hotel chique interieur, ook bekend als ‘boutique hotel stijl’, wordt gekenmerkt door enkele specifieke elementen die samen een luxe en verfijnde sfeer creëren: 


Luxueuze materialen

Gebruik van hoogwaardige materialen zoals fluweel, zijde, marmer en gepolijst hout. Deze materialen dragen bij aan een gevoel van luxe en comfort. 


Rijke, warme kleuren

Diepe, rijke kleuren zoals marineblauw, smaragdgroen, bordeauxrood of donkere houttinten worden vaak gebruikt. Deze kleuren worden soms gecombineerd met neutrale tinten voor balans. 


Gedetailleerde afwerking

Aandacht voor detail in de afwerking, zoals sierlijsten, paneeldeuren en ingewikkelde vloerpatronen. Daarnaast wordt er vaak een mix van texturen gebruikt, zoals gladde, glanzende oppervlakken, gecombineerd met zachte, weelderige stoffen. 

 


Elegante meubels en accessoires

Meubelstukken zijn vaak elegant met soms gedurfde ontwerpen. Je kunt hierbij denken aan gestoffeerde hoofdeinden, fluwelen banken en glanzende metalen accenten. Ook worden accessoires gebruikt als focal point. Bijvoorbeeld opvallende verlichting of moderne kunstwerken. 

          Bron: Pinterest

Een binnendeur voor jouw hotel chique interieur

Een binnendeur heeft een grote bijdrage aan de sfeer en uitstraling van jouw interieur. Kies jij voor een hotel chic interieur? Bekijk dan eens de mogelijkheden van een Skantrae deur die precies bij die woonstijl past. 

 1. SKS 2241 facet satinato glas
  SKS 2241 facet satinato glas
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 749,00
 2. SKS 2243
  SKS 2243
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 495,00
 3. SKS 2227
  SKS 2227
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 478,00
 4. SKS 2212
  SKS 2212
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 495,00

Bijpassend deurbeslag

Vergeet niet het bijpassende deurbeslag te kiezen voor jouw hotel chique interieur. Deurbeslag maakt een groot verschil voor de uitstraling van je deur. Skantrae biedt verschillende deurkrukken die het chique en luxe uitstralen waar jij naar op zoek bent. Wat dacht je van een messing deurkruk met matte afwerking? Of van een zwarte deurkruk met luxe uitstraling? Er is genoeg keuze, maak je interieur af met het perfecte deurbeslag voor jouw deur! 

 1. MALVA KNOPKRUK SET RVS
  MALVA KNOPKRUK SET RVS
  Adviesprijs Inclusief BTW
  128,00
 2. MALVA KNOPKRUK SET ZWART
  MALVA KNOPKRUK SET ZWART
  Adviesprijs Inclusief BTW
  141,00
 3. Deurkruk Dayton Minimal MESSING
  Deurkruk Dayton Minimal MESSING
  Adviesprijs Inclusief BTW
  99,00
 4. Deurkruk Dayton MESSING
  Deurkruk Dayton MESSING
  Adviesprijs Inclusief BTW
  89,00

Bekijk ook eens onze andere interieurstijlen!

 •  
 •  
 •  
 •