Industrieel interieur 

 

De industriële woonstijl is tegenwoordig razend populair. En begrijpelijk, want deze stijl straalt een stoere, robuuste en eigentijdse sfeer uit waarbij ruwe materialen en industriële elementen de boventoon voeren. In een industrieel interieur worden invloeden van oude fabrieken en magazijnen gecombineerd met eigentijdse accenten. Hierbij zien we vaak strakke lijnen en een mix van metalen en betonnen elementen.

Wij assisteren je graag bij het kiezen van jouw industriële interieur. Laat je inspireren en creëer een industriële ambiance in jouw woning.

Kenmerken industrieel interieur

Een industrieel interieur, bekend om zijn stoere en robuuste uitstraling, wordt gekenmerkt door diverse elementen die samen een eigentijdse en industriële sfeer creëren:


Ruwe materialen

Bij een industrieel interieur worden ruwe materialen zoals metaal, beton en leer veelvuldig gebruikt. Deze materialen zijn vaak onbewerkt of vertonen een geleefde uitstraling, wat bijdraagt aan een authentieke en industriële look.


Donkere kleuren

Het kleurenpalet van een industrieel interieur bestaat voornamelijk uit donkere tinten zoals zwart, grijs, bruin en diepe blauwtinten. Deze kleuren zorgen voor een krachtige en stoere uitstraling. 


Stoere meubels

Meubels met een robuust en functioneel design zijn kenmerkend voor een industrieel interieur. Denk aan metalen kasten, industriële tafels en leren banken met een vintage uitstraling.

 

Geometrische vormen

Het gebruik van geometrische vormen, zoals strakke lijnen en hoekige ontwerpen, draagt bij aan de moderne en eigentijdse uitstraling van een industrieel interieur.


Accent op verlichting

Opvallende verlichting met een industriële look, zoals grote fabriekslampen of metalen hanglampen, speelt een belangrijke rol in het creëren van de sfeer in een industrieel interieur.

          Bron: Pinterest

Functionele accessoires

Industriële accessoires zoals metalen rekken, draadmanden en metalen frames versterken de industriële sfeer. Ook planten en groen dragen bij aan het evenwicht in de ruimte.

Een industriële deur maakt het af

Maak jouw industriële interieur compleet met een passende deur. Bij Skantrae kies je een deur die naadloos aansluit bij jouw woonstijl. Versterk de industriële uitstraling met een van de deuren uit ons assortiment:

 1. SSL 14800 blank glas
  SSL 14800 blank glas
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 549,00
 2. SSL 14804 blank glas
  SSL 14804 blank glas
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 669,00
 3. SSL 14803 blank glas
  SSL 14803 blank glas
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 649,00
 4. SSL 14810 blank glas
  SSL 14810 blank glas
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 649,00

Kies het juiste deurbeslag

Bij een industriële deur hoort natuurlijk ook industrieel deurbeslag. Skantrae biedt het perfecte deurbeslag dat precies past bij jouw stijl. Denk aan stoere deurkrukken met een metalen of zwart matte finish. Bekijk het aanbod en combineer jouw nieuwe binnendeur direct met het passende deurbeslag.

 1. Deurkruk Arc 20 regular ZWART
  Deurkruk Arc 20 regular ZWART
  Adviesprijs Inclusief BTW
  39,00
 2. Deurkruk Orbit 19 flat WIT Links
  Deurkruk Orbit 19 flat WIT Links
  Adviesprijs Inclusief BTW
  49,00
 3. Deurkruk Orbit 19 minimal ZWART
  Deurkruk Orbit 19 minimal ZWART
  Adviesprijs Inclusief BTW
  59,00
 4. Deurkruk Orbit 19 flat ZWART Links
  Deurkruk Orbit 19 flat ZWART Links
  Adviesprijs Inclusief BTW
  49,00

Bekijk ook eens onze andere interieurstijlen!

 •  
 •  
 •  
 •