Industrieel interieur 

 

De industriële woonstijl is tegenwoordig razend populair. En begrijpelijk, want deze stijl straalt een stoere, robuuste en eigentijdse sfeer uit waarbij ruwe materialen en industriële elementen de boventoon voeren. In een industrieel interieur worden invloeden van oude fabrieken en magazijnen gecombineerd met eigentijdse accenten. Hierbij zien we vaak strakke lijnen en een mix van metalen en betonnen elementen.

Wij assisteren je graag bij het kiezen van jouw industriële interieur. Laat je inspireren en creëer een industriële ambiance in jouw woning.

Kenmerken industrieel interieur

Een industrieel interieur, bekend om zijn stoere en robuuste uitstraling, wordt gekenmerkt door diverse elementen die samen een eigentijdse en industriële sfeer creëren:


Ruwe materialen

Bij een industrieel interieur worden ruwe materialen zoals metaal, beton en leer veelvuldig gebruikt. Deze materialen zijn vaak onbewerkt of vertonen een geleefde uitstraling, wat bijdraagt aan een authentieke en industriële look.


Donkere kleuren

Het kleurenpalet van een industrieel interieur bestaat voornamelijk uit donkere tinten zoals zwart, grijs, bruin en diepe blauwtinten. Deze kleuren zorgen voor een krachtige en stoere uitstraling. 


Stoere meubels

Meubels met een robuust en functioneel design zijn kenmerkend voor een industrieel interieur. Denk aan metalen kasten, industriële tafels en leren banken met een vintage uitstraling.

 

Geometrische vormen

Het gebruik van geometrische vormen, zoals strakke lijnen en hoekige ontwerpen, draagt bij aan de moderne en eigentijdse uitstraling van een industrieel interieur.


Accent op verlichting

Opvallende verlichting met een industriële look, zoals grote fabriekslampen of metalen hanglampen, speelt een belangrijke rol in het creëren van de sfeer in een industrieel interieur.

          Bron: Pinterest

Functionele accessoires

Industriële accessoires zoals metalen rekken, draadmanden en metalen frames versterken de industriële sfeer. Ook planten en groen dragen bij aan het evenwicht in de ruimte.

Een industriële deur maakt het af

Maak jouw industriële interieur compleet met een passende deur. Bij Skantrae kies je een deur die naadloos aansluit bij jouw woonstijl. Versterk de industriële uitstraling met een van de deuren uit ons assortiment:

 1. SSL 4409 nevel glas
  SSL 4409 nevel glas
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 788,00
 2. SSL 4429 blank glas
  SSL 4429 blank glas
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 708,00
 3. SSL 4409 blank glas
  SSL 4409 blank glas
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 708,00
 4. SSL 4029 rookglas
  SSL 4029 rookglas
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 809,00

Kies het juiste deurbeslag

Bij een industriële deur hoort natuurlijk ook industrieel deurbeslag. Skantrae biedt het perfecte deurbeslag dat precies past bij jouw stijl. Denk aan stoere deurkrukken met een metalen of zwart matte finish. Bekijk het aanbod en combineer jouw nieuwe binnendeur direct met het passende deurbeslag.

 1. MALVA KNOPKRUK SET RVS
  MALVA KNOPKRUK SET RVS
  Adviesprijs Inclusief BTW
  128,00
 2. MALVA KNOPKRUK SET ZWART
  MALVA KNOPKRUK SET ZWART
  Adviesprijs Inclusief BTW
  141,00
 3. Deurkruk Dayton Minimal MESSING
  Deurkruk Dayton Minimal MESSING
  Adviesprijs Inclusief BTW
  99,00
 4. Deurkruk Dayton MESSING
  Deurkruk Dayton MESSING
  Adviesprijs Inclusief BTW
  89,00

Bekijk ook eens onze andere interieurstijlen!

 •  
 •  
 •  
 •